Link kısalt para kazan 2021

Link kısalt para kazan 2021

Evet arkadaşlar kendimde uzun süredir kullandığım link kısaltma sitelerini eksi ve artı yönleriyle karşılaştırıp sizlere paylaşmak istedim çok uzatmadan başlamak istiyorum.

BC.VC

2013 yılından bu yana kullandığım ve en sevdiğim link kısaltma sitelerinden biridir linkleri gayet kısa ve kullanışlıdır. Sayımlar anlık olarak güncellenir ve iyi durumda. Bildiğim kadarıyla çoğul hit kabul etmekte yaklaşık türkiye için şuan cpm 2.5$ civarında bulunmakta türkiye için ödemeler her perşembe günü banka hesabınıza yapılmaktadır.

Ödeme tablosu ve kanıt :

bcvc

TR.LİNK

Yeni tür reklamcılık ilkeysiyle yola çıkan tr.link bize anlık ödeme ve birçok ödeme yöntemi sunmakta cpm türkiye için ortalama 17₺ civarında bulunmakta. İndirme yazılım ve yetişkin içerikli paylaşımlara izin vermekte papara ile ödemeyi 50₺ üzerinde anlık alabiliyorsunuz.

Ödeme tablosu ve kanıt :

trlink

PUBİZA

Eskilerden beri hizmet vermekte olan link.tl sitesinin yeni adıyla yayın hayatına devam etmesidir. Ödemeler aylık olarak yapılır her ayın 7.günü ödemeler hesabınıza geçmektedir. Yetişkin içerik ve indirme linkleri gibi şeyleri kabul etmektedir. Ayrıca linkte anket doldurtma ve pop-up hizmetleride vermektedir.

Ödeme tablosu ve kanıt :

pubiza

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir